Què tinc a la nevera de casa?

Hola a tots!

Què, com comencem la setmana, amb energia i ganes per seguir una vida saludable?

Doncs avui us obriré la porta de la nevera de casa meva, per ensenyar-vos quins aliments té una persona com jo a casa, és a dir, que practico triatló, que faig classes dirigides a un gimnàs i en resum que porto una vida físicament molt activa i m’agrada cuidar-me!

Amb aquest vídeo no intento que mengeu igual que jo, cadascú pot seguir un tipus d’alimentació diferent, i avui en dia, en el moment que estem, hi haurà persones que no menjaran carn, d’altres que no tasten el pa, d’altres que els ous o la llet…però si que m’agrada concienciar al màxim de gent possible a que intenti seguir una alimentació equilibrada, amb els aliments el menys processats possible i cuinats de la forma més sana possible, això es el que intento fer jo, sempre però amb petites excepcions que les considero sanes, si més no mentalment pel plaer de disfrutar d’un àpat familiar o un extra..ja m’enteneu oi?

Així que res, clica al vídeo per anar al meu Canal Youtube i espero que t’agradi!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.