Valora el CORE

Un senzill test per valorar la resistència muscular del CORE, el nucli del nostre cos, la musculatura que envolta la columna vertebral, que protegeix els òrgans, que coordina moviments com golpejar una pilota de tennis amb la requeta, o agafar els plats de l’armari de dalt per posar-los a taula, si així és, una musculatura que no només serveix per lluir-la a l’estiu com la famosa tauleta de xocolata o “six pack”, aquesta té una funció molt més important, ajuda a mantenir la pelvis en posició neutre combinant musculatura anterior i posterior.

Així doncs, anem per feina, com veureu a continuació la imatge us ensenya la posició del test, amb una petita descripció i una taula amb els resultats finals i la puntuació que tindreu segons el temps que hagueu fet.

Ara ja només has de provar-ho i sabràs la resistència muscular del teu CORE!

TEST PLANXA PRONO

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.