ENTRENAMENT AMB TRX + KETTLEBELL A LA PLATJA DE CALELLA

Us adjunto un vídeo resum d’un dels meus entrenaments express a la platja de Calella. Sóc una persona amb poc temps lliure, però que vol estar en forma, així que intento treure 30minutets per poder fer els exercicis per treballar tot el cos. Amb la TRX i Kettlebell (pesa rusa) i el propi pes podem fer un entrenament complet amb cardiovascular, treball de força de cames i tronc superior i un clar component del CORE (musculatura profunda de la zona mitja). També treballem flexibilitat amb exercicis dinàmics, equilibri, agilitat i molts més components. Si t’agradaria provar aquest tipus d’entrenament no dubtis en demanar-me informació! Ens posarem a treballar el més ràpid possible!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.