Estàs ben hidratat?

Avui començaré amb un toc d’humor casolà…

Com a introducció avui us explicaré unes petites experiències del dia a dia, com un atleta més dins dels grans grups multitudinaris a vàries competicions (curses a peu, duatlons, triatlons, carreres en BTT…) i és que amb els meus propis ulls veig el que fan la majoria d’atletes populars (90 i pico llarg %), comenten que han entrenat molt, fins i tot de vegades escoltes que s’acosten a entrenaments semblants als dels “pros”, parlen de les seves bicis ultralleugeres de milers d’euros, les bambes voladores, el rellotge que val més que el lloguer del meu pis, el casc que és més aerodinàmic que el F1 d’Alonso i mil històries més que amb la meva humil opinió no els serveix de res més que lluir-se davant les que càmeres reflex dels fotògrafs del públic, tot el que es resumiria amb un “hashtag” com diem avui en dia per les xarxes socials dient (#tripostureo) fins i tot jo estic dins d’aquest grup de “globeros” un nom que engloba a tots els atletes populars que es pensen que són Noya i els germans Brownlee als JJOO…jejeje
Em fa gràcia perquè tots som iguals, i em serveix com a autocrítica perquè també de vegades (força sovint) aconsegueixo unes fotos brutals de #tripostureo amb tot el meu equipatge, ulleres, gorreta, bambes llampants i molt més en alguna competició o entrenament.
I on vull arribar amb tota aquesta parrafada d’introducció sense sentit?

Doncs que ens preocupem molt per temes secundaris i n’oblidem de tant essencials com és la HIDRATACIÓ!

Si, avui us explicaré un test molt senzill per saber si esteu ben hidratats, i és que és molt important aquest tema perquè pots tenir el millor material, estar més ben entrenat que tots els atletes però, si no tens un bon estat d’hidratació tot el pla pot quedar anul·lat amb un segon! El teu rendiment baixa en picat, fins i tot posant en perill el teu estat de salut (depenent del nivell de deshidratació). Així que fixeu-vos en el quadre que hi ha a continuació, on equival als diferents colors que pot tenir la nostra orina, ens farà saber quin nivell d’hidratació tenim. Ho posem en pràctica? Fixa’t quan vagis al WC en el color, sobretot els dies de competició o entrenaments llargs.

COMPRA EL MILLOR MATERIAL, EL MÉS LLEUGER, PERÒ FES-ME CAS I HIDRATA’T BÉ!

test orina

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.