Som el que mengem

Si, som el que mengem. Avui només vui fer una petita comparació entre el que possiblement sigui el berenar de molts!

És petit, no pesa, barat..però té 240kcal (i pot ser ens mengem el 2n del paquet…480!)!!! I estem parlant de 60grs/unitat comparant amb els 100grs de la poma, és cert que no es pot comparar 60grs d’un aliment i 100grs d’un altre però aproximadament seria el pes d’una poma petita, igualment si pesés 150grs encara estaríem parlant de 80kcal?

Vivim en una societat on ens venen el que volen i per preus més que barats! El marketing pur i dur d’aquestes marques fins i tot fa que comprem aquests productes pels nostres germans petits, fills, néts etc. I ens preguntem per què hi ha obesitat infantil? Ens ensenyen la felicitat que hi ha al consumir aquest producte però realment el que estem fent no és gens bo per la nostra salut…

Un producte industrial, refiant, amb greixos ( i no són omega3 precissament)..a més que ens sacia durant poc temps i encara ens fa venir més gana de dolç, comparat amb la poma (pot ser no et ve tant de gust) però la resposta és diferent, és un aliment molt més saciant, i si esperes una estona veuràs que has calmat aquella gana que desperta de cop, alguns anuncis li posen nom com “ambrosio”. Doncs si vols calmar la gana amb un snack saludable..no dubtis en escollir aquesta fruita que tants beneficis té per la salut! Pots acompanyar-la amb 4 o 5 nous i un iogurt.

Recorda, ets el que menges.
DONUT VS POMA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.