Mite sobre suar i pèrdua de pes

 

Un tema que realment em preocupa és veure gent al gimnàs en ple mes d’agost i abrigats mentre corrent a la cinta…altres que van embalats amb paper albal, els típics que passen hores a la sauna…quin és el problema?

Ningú els ha explicat que amb aquests mètodes el que passa és que perdem líquids que ens poden afectar al nostre rendiment, al nostre cos i a la nostra salut. Tota la suor que perdem amb aquests mètodes i que al pesar-nos ens fa veure 1-2 i fins i tot 3 kgs perduts els recuperem al beure aigua o qualsevol líquid.

Per tant, avui intento que el màxim de gent aprengui que suar no és el mateix que perdre pes, i que per eliminar “kilos” del nostre cos hem de realitzar activitat física a diari i seguir una dieta equilibrada i variada amb una cuina saludable.

Crec que no fa falta explicar més oi? Doncs ja saps, no pensis més en perdre pes d’aquesta manera i contacta amb un professional de l’activitat física i de la nutrició per arribar on vulguis!suar i perdre pes

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.