L’exercici cardiovascular fa perdre massa muscular. Mite o realitat?

CARDIO MITE MUSCULATURAEn el món del fitness s’han creat molts mites sobre l’entrenament i els seus efectes, i avui obro un nou debat.
Creieu que l’exercici cardiovascular fa perdre massa muscular?

Breu explicació:

L’exercici cardiovascular normalment si és de llarga durada la intensitat és baixa o mitja, és a dir utilitzem el sistema aeròbic (en alguns moments pot ser alta però sense allargar-se massa), doncs el cos extreu l’energia del glucògen al principi (carbohidrats) i més endavant fa ús dels greixos.
El cos té unes reserves força grans de greixos i hauríem d’estar molta estona per cremar-los tots, a més, si arribéssim a extreure energia de la proteïna dels músculs estaríem en un estat crític de salut i el cos ja ens hauria avisat amb antel·lació de que falten reserves, per tant, ja ús deixo clar que l’activitat cardiovascular no disminueix la massa muscular en sí…(què vui dir amb això?)*

*Al realitzar exercici cardiovascular i fer ús dels dipòsits de glucògen emmagatzemats a la musculatura es perd volum muscular degut a que es buiden, però aquests es tornen a omplir al ingerir carbohidrat…per tant, no perdem massa muscular sinó volum muscular.

Tots aquells que realitzeu un entrenament amb l’objectiu d’hipertrofiar…podeu estar tranquils si aneu amb bici, a córrer, nedar…guanyareu resistència però no perdreu la vostra massa muscular que tant us ha costat guanyar!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.