Entrena amb sentit comú

Entrena amb sentit comú

Saps quines màquines has de fer servir al gimnàs? Amb aquesta taula que us mostro podeu saber els passos principals per començar a entrenar!
Ets principiant? Avançat? Prac tiques altres esports? O pot ser vols treballar força màxima?
Cada perfil amb les seves màquines!

*Els principiants necessiten exercicis bàsics, fàcils i guiats perquè encara no tenen prou força per controlar els pesos lliures. Així doncs han de començar per màquines guiades, seguit de la multipower i més endavant politges, deixant de banda el pes lliure.

*Els avançats poden fer més ús del pes lliure ja que tenen una base per poder controlar la tècnica dels exercicis sense posar en perill les articulacions. També poden variar amb politges i multipower sense deixar de banda les màquines guiades.

*En diferents esports (natació, triatló, bàsquet, futbol, voleibol…) hi ha un factor molt important com és un treball més funcional (semblant als moviments del mateix esport) i que ens aniran molt bé les politges i els pesos lliures, però igualment sense deixar de banda l’ús de la multipower i les màquines guiades.

*Pels que volen treballar força màxima han d’oblidar les politges pel seu perill de lesió en els exercicis treballant amb el pes molt alt. Han d’aprofitar les màquines guiades i la multipower on no hi haurà risc de lesió per culpa de la tècnica ja que els moviments seran guiats. El pes lliure es pot utilitzar en alguns exercicis però on hi hagi molt control de la tècnica, el més important és evitar lesionar-nos!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.