Córre més ràpid amb el pes òptim

Córre més ràpid amb el pes òptim

Doncs un dels secrets per córrer més ràpid és estar en el pes òptim, és a dir, tenir el pes i la composició corporal (greix i massa muscular) en dades ideals per poder aconseguir el màxim rendiment.
Com mostra la taula de la corredora que ha fet diversos tests, al principi tenia uns “kilets” extres que feia que la marca en 10k estigués en més de 43 minuts, i mirant l’últim test, amb 59kgs i amb un 3% menys de greix corporal aconseguir baixar la marca més de 2 minuts.
Es veu clarament en aquest estudi que el pes òptim en competició és aquell en que hem aconseguir la nostra marca personal, però no a qualsevol preu!
Atenció: per tenir el pes òptim no és correcte simplement fixar-nos en el pes total de nostre cos ja que si intentem només perdre pes és possible que ho fem d’una manera incorrecte i que acabem perdent massa muscular i que ens faci baixar el rendiment, per perdre pes i poder seguir entrenant no s’ha de passar gana, simplement s’han de seguir els consells i les pautes nutricionals que ens poden donar els professionals en aquest àmbit.
CONCLUSIÓ: Aquest estudi ens fa veure la importància de menjar saludable tan per estar en un bon estat de salut com per aconseguir el màxim rendiment en competició. Si estàs entrenant a diari per aconseguir la marca que et proposes però no segueixes una dieta saludable i equilibrada estàs perdent el temps, canvia els teus hàbits del dia a dia pel que fa el menjar i veuràs que quan estiguis al teu pes òptim et sentiràs millor i baixaràs les teves marques personals.
*Per tot això es necessita ajuda de professionals en l’àmbit, un entrenador que planifiqui els entrenaments amb l’ajuda d’un nutricionista que sàpiga com entrenes i quin és el teu objectiu. No intentis perdre pes a la teva manera, el resultat no serà el desitjat i baixaràs el teu rendiment.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.