Busca un objectiu i prepara la temporada

Iniciem la temporada 2013-2014 i no saps per on començar? Et falta motivació o un entrenador que et faci de guia durant tot l’any?

Jo tinc el secret per començar a fer les coses de la manera correcta! Però de moment et donaré 4 consells…

Periodització, alimentació, suplementació, hidratació, petits objectius al llarg de la temporada, un objectiu final, individualització, continuitat, varietat de sessions i exercicis, descans, macrocicles, microcicles…conceptes que s’han de posar en ordre i amb una estructura concreta per arribar a treure el màxim rendiment individual ja que cada persona és un món i respon de diferent manera que una altra amb un mateix estímul, per tant, una programació és totalment individualitzada i una altra persona no pot fer el mateix que una altra perquè és posible que no es beneficii d’igual manera.

El camí de tota una temporada és molt llarg i s’ha de programar ja que no es pot estar tot l’any al màxim rendiment ni tampoc fent els mateixos entrenaments i estancar-se.

El cos necesita diferents estímuls per millorar, també ha de descansar després de períodes de molta intensitat i poder arribar a la sobrecompensació.

Doncs el secret…sóc jo, perquè faré que aconsegueixis tots el que et porposis, et motivaré, posarem objectius a curt i llarg termini, tindràs una guia per saber què fer cada dia, tan si tens un nivell inicial com si ja tens experiència, tindràs varietat de sessions i exercicis per millorar les teves marques o per fer-ne de noves!

És el moment de començar a programar aquesta nova temporada i aconseguir el màxim d’objectius!

Imagen

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.