Treballa el teu gluti sense sortir de casa (PART 3)

Finalitzem el treball de cames i gluti sense sortir de casa, una mostra del tercer exercici de la setmana, senzill i efectiu! I amb aquest tres exercicis fent 3 sèries de 15 repeticions farem un bon treball de cames i gluti, millorarem l’equilibri corporal i tonificarem les zones treballades. I tot amb menys de 10 minuts!

*Sentadilla lliure: Col·loca els teus peus separats aproximadament a la mateixa línia de la cadera, ni molt obert ni molt tancat, i comença a flexionar les cames com si volguessis sentar-te en una cadira, allargant els braços cap a davant per equilibrar el cos i pren molta atenció en el moment de la flexió, el secret és que la punta dels genolls no sobrepassin la punta dels peus vist desde dalt. Amb aquesta tècnica evitem realitzar malament la tècnica de sentadilla. Fes 3 sèries de 15 repeticions.

Imagen

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.