Treballa el teu gluti sense sortir de casa (PART 2)

Seguim treballant el gluti i encara estem dins de casa, no necessitem molt de temps i l’espai just per poder treballar amb comoditat. Després de realitzar l’exercici de la PART 1 passem a la PART 2, un exercici totalment diferent al primer però amb el mateix objectiu, treballar el gluti i cames.

*Elevació de cadera (FOTO 1): Iniciem l’exercici en posició supinada i cames flexionades, els braços queden al costat del cos en contacte amb el terre. Eleva la cadera fins que quedi alineada tota la part posterior del cos, formant una línia recta entre cames i esquena i torna a baixar fins la posició inicial. Fes 3 sèries de 15 repeticions i quan ja controlis aquest exercici….

VARIANT (FOTO 2): Desde la mateixa posició inicial, eleva cadera fins que quedi el cos alineat i estira una cama perquè el pes del cos caigui només sobre una cama i faci un doble treball, torna a baixar la cama i eleva l’altra i finalitza tornant a baixar la cadera fins tocar el terre. També pots realitzar 3 sèries de 15 repeticions.

ImagenImagen

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.