Treballa el teu gluti sense sortir de casa (PART 1)

Com us vaig comentar la setmana passada avui toca explicar com tonificar cames i gluti sense sortir de casa, i per fer-ho més interessant dividiré el post en tres parts que aniré penjant durant la setmana, així que per començar tenim la PART 1 on us explico com realitzar el següent exercici, ens ajudarà a millorar l’equilibri corporal tonificant gran part dels músculs de les cames i sobretot el gluti!

*Equilibri a una cama: Manté l’equilibri amb una cama, fes una petita flexió sense deixar que el genoll de la cama recolzada passi la punta del mateix peu i deixa caure el pes del tronc superior cap a davant amb l’esquena recta i estirant els braços per mantenir l’equilibri. La cama que queda en suspensió l’has d’estirar cap a darrera per aconseguir l’equilibri corporal i aconseguir que la cama de recolzament aguanti el pes de tot el cos.

Fes 3 series de 15 repeticions amb cada cama, flexionant el cos cap a davant i tornant a una posició inicial més recte i còmode.

Notaràs com el gluti treballa per matenir l’equilibri de tot el cos, poc a poc millorarà l’equilibri corporal i el múscul es tonificarà.

Sigues regular i veuràs els resultats de tots els treball que realitzis.Imagen

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.